Dag 5 Roadtrip Nederland

Vannacht was het iets warmer in ons huisje maar uiteindelijk toch lekker geslapen. Wat een mooie temperaturen hebben wij deze dagen. Vandaag besluiten we een wandeling te doen die vlak bij ons begint. We stijgen gelijk en het verbaast me dat we dit hebben in Nederland. Ik had verwacht dat ik vooral vlakke wandelingen zou hebben. We wandelen door het bos en zien al snel een paar ijslandse pony’s.

Wat een rust en mooie natuur hier. We lopen verder en komen ook wilde zwijnen tegen. Gelukkig wel op een beetje afstand, maar met onze nieuwe verrekijker kan ik ze goed zien.

Op de helft komen we bij een bezoekerscentrum en gaan we even een appeltaartje eten. We wandelen weer verder en zien jonge hertjes. Het blijft stijgen en dalen door het bos, maar met deze warmte is dat goed te doen.

Bij het eind van de wandeling zien we ook nog een kleine ringslang. Wat geweldig om al deze dieren te zien. We komen nog bij een watervalletje maar dat is niets bijzonders.

Als we terug zijn rusten we eerst even uit, want dan merken we pas hoe warm het is. In de avond gaan we nog even bij de Italiaan eten en daarna genieten voor we morgen naar Drenthe vertrekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.