Dag 13 naar Venetie

Vandaag schijnt de zon weer en gaan we op weg naar Venetie. We rijden weer zonder de tolwegen en hebben een paar uurtjes voor de boeg. Aangekomen bij Venetie parkeren we de auto en gaan met de waterbus richting ons hotel. Dit is al een beleving op zich. Het is erg leuk om te zien hoeveel bedrijvigheid er is op het water. We varen ongeveer een half uurtje en dan komen we bij onze stop. We moeten hiervandaan nog een klein stukje lopen, maar dan komen we bij ons hotel. We hebben een suite geboekt en zo, we voelen ons gelijk koning en koningin met deze kamer ?

De service is gelijk al goed met de rondleiding die we krijgen en de koffers die later gebracht worden. Nadat we even wat uitgepakt hebben is het tijd om te gaan lunchen. We raken al helemaal gewend om pas rond half twee te gaan lunchen en later te gaan avondeten. We vinden een tentje waar we even een broodje eten en lopen dan een beetje rond. We zien al leuke pleintjes en vele steegjes. We lopen redelijk wat bruggetjes over en bewonderen de stad.

‘S avonds vinden we nog een tentje waar ze lekkere muziek hebben. We eten hier een hamburger en drinken een biertje voordat we koninklijk kunnen slapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.