Dag 14 Venetie

Na een heerlijke nachtrust gaan we eerst ontbijten. We hoeven vandaag alleen maar aan te wijzen wat we willen en dan wordt het gebracht. Ook hier kunnen we wel weer aan wennen. We gaan vandaag een stadswandeling doen waarbij we langs allerlei gebouwen, pleintjes en heel veel steegjes komen. Je kunt hier uren dwalen met al deze steegjes, maar het is helemaal geweldig. We komen op een gegeven moment bij het meest bekende plein van Venetie, San Marco. Hier is het een stuk drukker met hele rijen voor het paleis. Wij besluiten onze wandeling te vervolgen en komen de rest van de dag gelukkig ook op minder drukke plekken.

We zitten tussendoor op terrasjes en genieten met volle teugen. We kopen nog een paar souvenirs voor in onze veranda. Voor vanavond hebben we ook kaartjes gekocht voor interpreti veneziani. Dit is een concert van een uurtje met de vier seizoenen van Vivaldi. We gaan hier op tijd heen en er staat al een rij. We hebben prima plekken en genieten van dit concert. Na afloop nog even eten en dan voorbereiden op het Comomeer voor de aankomende dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.