Dag 20 Kandersteg

Vandaag schijnt de zon. We gaan met de kabelbaan naar Oeschinsee. Boven aangekomen gaat er eerst een kleuterklas naar het toilet. Dan wordt het maar even wachten voor ons. Na ons toiletbezoek gaan we de wandeling naar het meer lopen. We willen route 8 lopen, maar komen uiteindelijk bij 5. Hebben we dan toch iets gemist? We lopen een stukje terug en naar boven. De kuiten zijn gelijk getraind, maar hier loopt geen pad. Dan maar weer terug naar 5. Na een tijdje komen we een kruising tegen waar route 8 begint. ?. We gaan dit stuk lopen maar komen tot de ontdekking dat dit misschien iets teveel voor mij is en besluiten om te keren. We lopen route 5 verder en komen uiteindelijk bij de Oeschinsee. Wow, het is inderdaad mooi hier met het blauwe meer.

Wel erg druk dus we klauteren over een aantal rotsen tot we mooi kunnen zitten en rustig van een reepje met wat drinken kunnen genieten. Na deze tussenstop lopen we verder naar de andere kant van het meer. Bij een eetttentje gaan we een bratwurst en een hotdog eten voordat we de route terug naar Kandersteg gaan lopen.

Dit is een erg mooie route in plaats van met de kabelbaan terug. We hebben weer een aantal mooie uitzichten.

Moe maar voldaan komen we terug bij het hotel. We gaan eerst even borrelen en daarna nog even lekker zwemmen. ‘S avonds gaan we nog een keer lekker eten om ons daarna voor te bereiden op de terugreis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.