Marokko dag 3

Vandaag gaan we Marrakech verlaten. De huurauto wordt gebracht en we gaan op weg. Het rijden gaat Sipke gelukkig weer makkelijk af en zodra we Marrakech hebben verlaten gaan we de N9 volgen. We komen langs de kashba's en gaan het atlasgebergte in. Het is wel hoog maar gelukkig zitten we aan de goede kant van de weg waardoor ik niet teveel afgronden zie. Rond een uurtje of twaalf komen we een tentje tegen waar we gaan lunchen. Lekkere tajine en vleesspiesjes en het is allemaal rete goedkoop.
Na de lunch rijden we weer verder en we vragen ons af waar we in hemelsnaam belanden. Uiteindelijk zien we een bordje met ons hotel. Van de buitenkant lijkt het niets, maar eenmaal binnen is het allemaal prachtig. Omar met zijn ene tand brengt onze koffers naar binnen en we besluiten om nog even door de omgeving te wandelen. Helaas regent het een beetje, maar ach we zijn hollanders dus wel wat gewend.
In de avond krijgen we een driegangendiner wat heerlijk smaakt. Een lekker marokkans biertje erbij en het vakantiegevoel is compleet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.