Rondreis 2013 Dag 1

Gisteren een goede vlucht gehad. Om 20.00 uur aangekomen in Washington. Na aankomst in het hotel lekker een Heineken gedronken zodat we goed konden slapen.


Vanochtend om 8 uur wakker na een heerlijke nachtrust. Vanochtend zijn we een stuk gaan wandelen en mijn god wat was het al lekker warm. Ik denk boven de 30 graden. Witte huis gezien en gezwaaid naar Obama, maar helaas heeft hij niet teruggezwaaid. (hij was te druk met de voorbereiding van zijn speech) We hebben al wel gelijk een demonstratie gezien bij het witte huis en gelijk maar een foto van gemaakt.
Na de lunch is het tijd voor onze segway tour. We krijgen een filmpje te zien en de veiligheidsinstructies. Hierna gaan we dan echt op de segway. In het begin vind ik het nog een beetje eng, maar uiteindelijk vinden we het allebei geweldig. We zien alle belangrijke monumenten en krijgen veel uitleg van onze gids. Ja segway rijden gaan we vaker doen. Nu eerst nog een lekkere Heineken en dan is het tijd om te gaan eten.


We hebben ons opgefrist (was wel nodig ook) en gaan nu naar Chophouse om steak te eten. Het is nog steeds erg warm buiten en we gaan weer lekker wandelen. We hebben geen voeten meer over, maar ja thuis kunnen we wel weer uitrusten. We lopen langs chinatown en zien nog wat straatartiesten. Uiteindelijk hebben we dan gelukkig het restaurant gevonden. Echt lekker Amerikaans met van die bankjes in hoekjes. Heerlijk eten hier en daarna terug naar het hotel voor alweer een Heineken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.