Rondreis 2013 Dag 2

Vanochtend weer lekker bijtijds eruit. Als we buiten komen is het alweer warm. Ja, vandaag weer boven de dertig graden. We gaan eerst maar eens naar de Starbucks. Hier vandaan lopen we naar het crime and punishment museum. Uiteindelijk zijn we hier twee uur geweest. We hebben alle criminelen uit het verleden gezien met de bijbehorende verhalen.  Ook alle wapens en strafmethodes. We hebben ook geleerd wat er niet allemaal echt is in CSI. En ik altijd maar denken dat CSI de werkelijkheid was : ) We hebben ook nog onze eigen vingerafdruk geprint. Weten we gelijk hoe die eruit ziet. Na afloop nog even onze audioset ingeleverd. Vraagt die man aan Sipke welk ID hij had ingeleverd als borg, zegt Sipke doodleuk : geen! Gelukkig kijkt hij nog even in zijn portemonnee en ontdekt dat hij zijn rijbewijs had afgegeven. Gelukkig maar anders hadden we een klein probleempje gehad.


Doordat we al veel gelopen hebben, besluiten we nu met de metro naar Arlington Cemetery te gaan. Dit is een stuk groter dan we verwacht hadden en heel veel zon zonder schaduw. We gaan hier een stuk lopen naar het graf van de unknown soldier. Hier aangekomen kijken we naar de soldaat die hier de wacht houdt. Erg indrukwekkend. Na een korte rustpauze nemen we de metro weer naar het Smithsonian. Dit willen we toch even gezien te hebben. Van   buiten erg mooi, maar binnen is niet veel te zien. Dan maar weer teruglopen naar het hotel voor nog een Heineken. ( ja we drinken wel een beetje deze vakantie, maar ja met dit weer moet je je vochtgehalte hooghouden)
Vanavond ook nog lekker uit eten geweest en nu met (ja het wordt echt erg) een Heineken onze blog uploaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.