Rondreis 2013 Dag 3

Vandaag verlaten we Washington. Een paar heerlijke dagen hier gehad, maar nu is het dan tijd om verder te gaan. Met een taxi gaan we naar Alamo om onze auto op te halen. Als we een auto hebben gekregen komt er een mannetje van Alamo aan die ons verteld dat dit geen juiste auto is, maar dat we een grotere krijgen. Hij komt aangereden met een jeep Grand Cherokee. Wat een bak en er zit zelfs navigatie in en achteruitrijcamera. Hier kunnen we ons wel drie weken mee redden.

Nadat alles goed is ingesteld gaan we op pad. Eerst rijden we naar great falls. Hier kunnen we een stukje lopen en hebben we een paar mooie uitzichten op het water.

Daarna rijden we richting de skyline drive om een mooie route te kunnen rijden. Onderweg komen we nog een K mart tegen waar we even snel weer wat kleine spulletjes kunnen kopen. Echt, als we dit in Nederland zouden hebben zou ik een dag bezig zijn met boodschappen doen. Je kunt hier namelijk echt alles kopen.
Op de skyline drive aangekomen stoppen we een aantal keer bij de uitkijkpunten. Sipke vindt dit natuurlijk geweldig, maar ik zweet peentjes bij de hoogtes. Maar het is wel een erg mooie route.
Tegen de avond gaan we eten bij Cracker Barrel. Een tip van mijn collega. Het is een goede tip geweest, want we hebben hier heerlijk gegeten. In het donker rijden we verder naar ons hotel. Even lekker uitrusten, want morgen hebben we weer een drukke dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.