Rondreis 2013 Dag 5

Vanochtend eerst heerlijk ontbeten bij Cracker Barrel. Deze zat naast ons hotel, dus lekker dichtbij. Daarna zijn we naar lake lure gereden. Hier is de beroemde lift uit Dirty Dancing opgenomen, dus dit wilde ik toch echt even zien. En nee, Sip heeft me niet gelift in het water : )
Van hieruit rijden we verder naar Chimney Rock. We gaan weer steil omhoog en parkeren de auto. Aangezien de lift niet werkt gaan we lopend omhoog. Het zijn wel erg veel trappen. Aangekomen bij de laatste trap besluit ik deze ook te nemen, zodat ik op de rots kan staan. Hier moet Sip me wel even een handje geven, want ik durf niet meer. Ik hou me uiteindelijk stevig aan de rots vast terwijl Sipke eroverheen loopt.

Ja en na dit uitzicht moeten we ook weer naar beneden. We gaan eerst even wat eten zodat mijn knietjes rustig worden en dan lopen we weer naar beneden.
We gaan nu naar ons hotel rijden. Als we over een weg rijden zien we voor ons de verfwagen. Deze verft de gele lijnen op de weg en hier moeten we achter blijven. Ze staan alleen stil. Een mannetje staat hevig met zijn hesje te zwaaien, maar we snappen er niets van. Als de auto achter ons er toch voorbijgaat doen wij dat ook maar. Verderop zien we waarom ze stil staan. Er is een boom over de weg gevallen. Als we eindelijk verder kunnen rijden nemen we de route door de great smoky mountains. Dit is een erg mooie route waarbij ik gelukkig niet te vaak kan zien hoe hoog we zitten.


Aangekomen bij ons hotel gaan we ons eerst even opfrissen, want dat is wel nodig. We gaan hierna het stadje in en besluiten bij Dick's last resort te gaan eten. Hier moet je wel tegen een stootje kunnen, want je wordt gigantisch in de zeik genomen. We nemen hier een biertje waarbij we het glas mogen houden. Tijdens het eten krijgt iedereen een muts op met een geschreven tekst. Hierdoor zit je dus mooi voor lul. Na het eten lopen we door het stadje en gaan een ijsje eten bij Ben & Jerry's. Natuurlijk cookie dough. We komen nog een winkeltje tegen waarbij het meisje het zo leuk vindt dat wij uit Holland komen, zij allerlei vragen aan ons stelt. Na ongeveer een half uurtje gaan we verder en komen we bij Moonshine. Hier mag je gratis proeven, dus dat doen we ook. Sommige zijn erg lekker, maar de blanke moonshine is wel erg sterk. We besluiten om terug naar ons hotel te lopen en halen nog even een Heineken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.