Rondreis 2013 Dag 10

Vandaag krijgen we eerst een heerlijk ontbijt. We ontmoeten de andere mensen en na het ontbijt is het tijd voor Orlando. We rijden eerst een stuk snelweg en stoppen uiteindelijk in St. Augustine. Dit is een oud plaatsje. Hier gaan we een stukje wandelen en lekker lunchen. Na een tijdje gaan we door naar Orlando. We slapen hier in het Hardrock hotel. Wat is dit gaaf. Allemaal rockmuziek en vlakbij de Citywalk van Orlando.  We krijgen onze eigen hotelsleutel en die van mij is van Betty Boop : ) We zien ook dat ze een hardrockshop hebben, dus dat wordt geld uitgeven.

Nadat we ons hebben omgekleed gaan we eerst naar het grootste hardrockcafe ter wereld. Hier gaan we fajita’s eten!!!!! ( met een lekkere corona erbij) Na het eten lopen we nog even over de citywalk en kopen we een korte broek voor Sip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.