Rondreis 2013 Dag 11

Vandaag gaan we naar Universal studio’s. Dit is op loopafstand, dus rond half twaalf zijn we hier. We beginnen met despicable me. De wachtrij is 45 minuten, maar gelukkig hebben we een expresspas. Binnen tien minuten zijn we aan de beurt. Deze is erg leuk. We zitten in een 3d film met bewegende stoelen en ik gil natuurlijk alweer. Gelukkig ben ik niet de enige. We gaan ook in revenge of the mummy. Nou daar heb ik mijn longen uit mijn lijf gegild. Achtbaan in het donker met vlammen en beestjes. Die jongens naast me zullen wel gedacht hebben…. Sipke wil ook nog in de transformers. Hier is de wachtrij meer dan 90 minuten, maar gelukkig hebben we de expresspas. Transformers is een 3d ride. Sipke vindt hem super en ik gil weer en doe af en toe mijn ogen dicht. Nee ik moet in de bioscoop alleen tekenfilms in 3d kijken : )

We bezoeken ook nog alle shows. Bij Beetlejuice komt Beetlejuice ook nog naar me toe, want we hebben dezelfde strepen dus we passen bij elkaar. Gelukkig vraagt hij me niets en hoef ik alleen maar even op te staan.
Om half negen ‘s avonds gaan we 100 jaar universal nog bekijken. Dit is een show op het water met filmpjes, fonteinen en vuurwerk. Weer supercool. Het was een geweldige dag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.