Rondreis 2013 Dag 12

Vandaag vertrekken we weer. Eerst even goed ontbijten en dan op naar Clearwater beach. We stoppen nog even bij een rest area waar giftige slangen zitten. Ik blijf dus vooral uit de buurt van het gras.

In clearwater aangekomen is het ontzettend warm. We kopen hier nog een paar shirts voor Sip en gaan daarna lekker eten. ‘S avonds gaan we de zonsondergang op de pier bekijken. Deze is weer erg mooi. We zien ook nog een paar dolfijnen. Als we terugkomen besluiten we dogtags te maken voor de leden van Mainstage Maffia. Ik wil er natuurlijk ook 1 met no. 1 fan.
We maken tijdens het maken een gezellig praatje met de maker en gaan daarna nog even bij het straatfestival kijken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.