Rondreis 2013 laatste dagen

De laatste dagen zitten erop.

Vanuit Clearwater zijn we naar Naples gereden. Hier hebben we 1 nacht doorgebracht. Heerlijk gegeten en een stuk gewandeld naar het strand. Vanuit hier zijn we vroeg weggegaan om naar Key West te rijden. Na een lange rit met een beetje regen komen we aan in Key West. We zijn mooi op tijd voor het happy hour wat om 5 uur begint. Was weer erg gezellig met leuke mensen. ‘S avonds gaan we naar de lazy gecko om weer van een gitaarman te genieten.
De volgende dag gaan we rondlopen op Key West en maken we dit keer een foto bij the most southern point. We kunnen nu rustig beslissen wat we morgen gaan doen. ‘S avonds natuurlijk weer naar het happy hour en naar Mallory square voor de zonsondergang.
De volgende dag besluiten we om een boottochtje te doen waarbij je je eigen boot mag besturen. Tegen de tijd dat we hierheen gaan is het helaas gaan regenen. Gelukkig voor ons is het weer droog en prachtig weer als we gaan varen. We gaan eerst rustig door de mangrove en daarna op volle vaart de zee op. Uiteindelijk komen we bij een strandje waar we de zee in kunnen. We kletsen even gezellig met de gids en zien opeens hele donkere wolken. De gids besluit een paar minuten eerder weg te gaan, omdat het nog wel eens heel hard kan gaan regenen. Op het moment dat we weggaan gaan we met volle vaart terug. We zien nog veel meer boten teruggaan en achter ons lijkt het wel nacht. Het begint ook nog te onweren dus dit is best wel spannend. Gelukkig komen we weer heelhuids terug. Dit was echt een superervaring!!!
Als we terug in het hotel zijn barst het pas echt goed los. We brengen een paar uur op de kamer door en bij het happy hour is het gelukkig weer droog.
Na 3 nachten moeten we dan toch Key West weer verlaten en gaan we naar Miami beach. De hele weg regent het dus dat is wel wat minder. Als we aankomen bij het hotel is het weer droog. We gaan ons even omkleden en gaan wat drinken en eten. Het is nog happy hour, dus als je een cocktail besteld krijg je de tweede gratis. We besluiten voor de mojito te gaan en we krijgen me toch een glas. Ze zijn wel superlekker. We zien ook dat mensen de cocktail delen, maar dat vinden we een beetje onzin. Als we de tweede ook op hebben, vragen we de rekening. Nu schrikken we wel even. De mojito’s blijken samen 100 dollar te kosten. Gelukkig gaat er nog 50 dollar af : )
De volgende dag gaan we een beetje rondshoppen. ‘S middags is het erg warm en besluiten we naar het strand te gaan. We gaan nog even de zee in tot Sipke een kwal ziet. Ik heb volgens mij het record op 100 meter zwemmen gelijk verbroken, want ik was heel snel terug op het strand. ‘S avonds gaan we naar het hardrock casino in de buurt. Dit is erg gezellig. We winnen helaas niets, maar het was toch een leuke avond.
Laatste dag rustig aan gedaan en nu na 20 nachten (wat een paar maanden lijkt) bereiden we ons voor om naar huis te gaan en hopelijk nog naar een feestje kunnen vrijdagavond zodat we de rest van het weekend kunnen uitrusten.
Al met al weer een supervakantie. Volgend jaar regelen we weer alles zelf dus we hebben alweer iets om naar toe te leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.