Roadtrip 2014 dag 5 Las Vegas-Zion

Dag 5

Vandaag verlaten we Las Vegas. We weten het zeker, hier gaan we nog een keer naar terug. We kunnen geen genoeg krijgen van de glitter en alles over de top. Als we met de taxi over de strip rijden, zien we dat er nog steeds genoeg te zien is.

 

Bij het vliegveld aangekomen, gaan we onze auto uitzoeken. Dit keer hebben we een ford explorer. Weer een lekkere grote bak.

IMG_1044.JPG

Bij de uitgang is het helaas nogal druk en hebben we iemand voor ons die waarschijnlijk een verkeerde auto heeft gepakt. Na een poosje wachten kunnen we dan eindelijk op weg. We rijden eerst een stuk snelweg om een stop te maken bij Valley of Fire. Dit is het park waar captain Kirk (star trek) is doodgegaan. Een geweldig mooi park met mooie uitzichten. We doen hier een wandeling van een uurtje door het zand met uitzicht op de vallei.

IMG_1045.JPG

 

Na deze stop rijden we door naar Zion. Hier komen we op bekend terrein en ons hotel hebben we dan ook snel gevonden. Het is helaas wat minder warm, maar we hebben gelukkig de regen gemist. (In het weekend heeft het geregend en zijn er flash floods geweest)

IMG_1046.JPG

We gaan eten bij Oscars. Natuurlijk bestellen we weer onze sundae brownie, waar we nu gelukkig een foto van kunnen maken. (4 jaar geleden hadden we ons fototoestel niet bij ons)

IMG_1043.JPG

Na het eten lopen we terug naar ons hotel om ons voor te bereiden voor onze wandelingen morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.