Roadtrip 2014 dag 7 Zion-Tropic

Dag 7

Vandaag verlaten we Zion en gaan we op weg naar Bryce. Het eerste wat ons opvalt is dat het nogal koud is. Ach ja, dat hoort er ook bij.

Na ons ontbijt laden we de koffers in en gaan op weg. We rijden over de bergweg en zien weer hele mooie uitzichten. Af en toe stoppen we hier.
Als we bij Bryce aankomen, gaan we eerst de Rim lopen.

IMG_1052.JPG
Wat is het hier mooi.

IMG_1054.JPG
We wilden ook de canyon inwandelen, maar ja daar kom ik weer aan met mijn hoogtevrees. Ik zie dit helemaal niet zitten. Uiteindelijk ga ik toch ergens een stukje naar beneden, maar dan durf ik echt niet meer verder. Nou, dan toch maar weer langs de rand lopen.

IMG_1053.JPG

In de middag rijden we door naar Tropic waar we onze overnachting hebben. We komen aan bij hele schattige huisjes. We hebben hier een eigen cabin met een hele leuke veranda waar we kunnen zitten.

IMG_1055.JPG

Nadat we de koffers hebben uitgeladen, gaan we eerst even een hapje eten.

Na het eten gaan we terug naar Bryce voor de zonsondergang. Dit ziet er erg gaaf uit. We worden wel bijna omvergelopen door alle japanners met meerdere fototoestellen die op elk plekje een foto maken.

 

Na de zonsondergang blijven we wachten op de sterrenhemel, maar het is zo ongelooflijk koud dat we na drie kwartier toch maar terug rijden naar onze cabin. Vanuit hier zien we dan toch nog wel mooie sterren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.