Roadtrip 2014 dag 8 Tropic-Torrey

Dag 8

Vandaag gaan we de scenic way 12 rijden. We vertrekken op tijd uit Tropic waar het nog steeds heel koud is.

IMG_1032-3.JPG

We rijden eerst een stuk over een prachtige weg. Bij Escalante aangekomen heb ik gehoord over een leuk koffiehuis. We rijden over de bergweg in the middle of nowhere. Is hier echt een koffiehuis? Ja hoor we zien opeens een bord en gaan de weg af. We parkeren de auto maar zien nog steeds niets. Als we dan het trappetje aflopen doemt er een koffiehuis op. Dit is echt geweldig. We gaan hier lekker ontbijten met een geweldig uitzicht.

IMG_1033-0.JPG
We rijden verder en moeten uiteindelijk nog over de Hogback. Weer een angstmoment voor mij en een geweldige ervaring voor Sipke.

IMG_0038.JPG
Na het ontbijt rijden we verder naar Capitol reef. We rijden door mooie gebieden waaronder een bos met goudkleurige aspen. We besluiten in Capitol reef de wandeling grand wash te doen. Dit is een wandeling door de canyons. Erg mooi, maar we vergissen ons in de miles. Uiteindelijk bijna 3 uur gewandeld. Gelukkig is het hier in het zonnetje heerlijk.

IMG_1034-0.JPG

We gaan hierna terug naar ons hotel in Torrey. Jeetje, het is hier koud en we waaien bijna weg. Gelukkig hebben ze een eigen steakhouse, waar we dan lekker gaan eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.