Roadtrip 2014 dag 10 Monument Valley-Page

Dag 10

Ik ben vroeg wakker en besluit een mooie zonsopgang te bekijken, terwijl Sipke nog lekker ligt te snurken.
Na de zonsopgang kruip ik nog even lekker onder de wol.
Rond half negen gaan we lekker ontbijten en daarna op pad naar Page. We hebben vandaag een korte rit en zijn dan ook rond half twaalf in Page. Na het tanken, roken en plassen rijden we direct door naar Antelope Canyon. Vier jaar geleden hebben we de upper canyon gezien en nu willen we de lower zien. We schrijven ons in en kunnen twee minuten later al mee met de tour.

Eerst moeten we een stukje lopen en daarna met een ladder een heel stuk naar beneden. Gelukkig gaat dit goed met mijn hoogtevrees.
Eenmaal beneden aangekomen zien we al het mooie van de lower canyon. Hij is een stuk langer dan de upper en wat avontuurlijker. We schieten hier weer heel veel foto’s en besluiten dat dit nog mooier is dan de upper canyon.

IMG_1062.JPG

IMG_1063.JPG

Na de tour gaan we naar de McDonalds’s om te lunchen en daarna een rondje wallmart. Dan is het tijd om in te checken in ons hotel.
Na het inchecken gaan we weer horseshoe bend en de glen canyon dam bekijken. Het valt ons op dat er veel chinezen zijn, die met lange broeken en truien lopen. Soms zelfs met mondkapjes. Elke keer heb ik dan de neiging om flink te gaan hoesten.

IMG_1064.JPG

IMG_1065.JPG

IMG_1066.JPG
‘S avonds willen we ergens gaan eten en krijgen een tip over Big Johns. Ik had al iets anders uitgezocht, dus dit gaan we eerst bekijken. Na het zien van de menukaart blijkt dat dit niets voor ons is en besluiten we om naar Big Johns te gaan. Wat een goede keuze. Het zijn allemaal lange barbecuetafels waarbij je aanschuift bij vreemde mensen. Tevens is er ook nog entertainment. We eten hier heerlijk en spreken zo ook nog een aantal mensen. Na het eten blijven we nog even luisteren naar de muziek en dan is het tijd om terug naar het hotel te gaan.

IMG_1067.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.