Roadtrip 2014 dag 9 Torrey-Monument Valley

We worden wakker en gaan ontbijten. Nou, had ik maar mijn winterjas meegenomen. Het vriest bijna : )
Vandaag gaan we een lange dag tegemoet naar Monument Valley. We rijden eerst naar Goblin Valley.

IMG_1057.JPG
Dit is een klein beetje om, maar blij dat we dit gedaan hebben. Hier lopen we de vallei in en zien we allemaal rotsen die op champignon mannetjes lijken. Het leuke is dat je door de hele vallei kunt lopen. Hierna rijden we door naar Hite voor een geweldig uitzicht.

We rijden over geweldige wegen waar je echt niemand tegen komt. Gelukkig hebben we geen pech gekregen.
In de middag komen we bij Natural Bridges waar we de scenic route rijden. Bij de laatste brug lopen we naar beneden om onder een echte natuurlijke brug te staan. Nu hebben we het ondertussen wel warm gekregen.
We moeten nog een stukje rijden naar Monument Valley. Hiervoor moeten we de Moki Dugway rijden waar ik al de hele dag tegen op zie. Als we er aankomen is het een weg met gravel. Het is 10% daling met hele steile stukken. Sipke vindt het helemaal geweldig en ik ben drijfnat van het angstzweet en heel gelukkig dat ik beneden ben.

IMG_1060.JPG

Rond vijf uur komen we dan aan in Monument Valley.
We gaan eten in het restaurant en bestellen een Johnny Depp : )

IMG_0036.JPG

IMG_1059.JPG
We slapen in een kamer met een geweldig uitzicht en zijn mooi op tijd voor de zonsondergang.

IMG_1056.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.