Roadtrip 2014 dag 21 Maui

Vandaag is onze laatste dag op Maui. We zijn er ook wel weer klaar voor om naar huis te gaan.

IMG_1103.JPG
Na een heerlijk ontbijt, willen we vandaag gaan snorkelen.

IMG_1012.JPG
We huren snorkelspul en Sipke gaat eerst de zee in.
De golven zijn best wel erg, dus ik vind het redelijk eng om de zee in te gaan. Eerst ga ik rustig de zee in, maar besluit toch nog even te gaan roken. Uiteindelijk wil ik toch wel snorkelen, dus loop met mijn snorkel de zee in. Ik sta net in de zee en dan komt er toch een golf aan. Wel twee keer zo hoog als mij. Sipke probeert me nog vast te houden, maar ik word het strand echt op gelanceerd. En ja hoor, je raadt het al. Mijn snorkel die ik vast had, ben ik kwijt. Tot zover mijn snorkel avontuur.
Ik ga daarna nog een keer de zee in, maar als ik dan bijna verzuip, vind ik het mooi geweest. Ik blijf lekker aan land. Sipke gaat nog wel even de zee in.
De rest van de dag doen we lekker rustig aan. ‘S avonds nog even de souvenirs kopen en de koffer inpakken om morgen weer naar Los Angeles te vliegen. En natuurlijk nog een cocktail : )

IMG_1102.JPG

One Reply to “Roadtrip 2014 dag 21 Maui”

  1. Dank je Cath en Sipke het was weer zooooo leuk om te lezen en de foto’s ook geweldig!
    Was bijna als of ik er zelf bij was :-)) xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.