Roadtrip 2014 dag 22-23 Maui-Los Angeles-Amsterdam

Vandaag gaan we weer richting het vliegveld. Eerst leveren we de auto in en dan zijn we klaar om naar Los Angeles te vliegen. De vlucht verloopt voorspoedig en als we aankomen op Lax kunnen we met de shuttlebus naar het hotel om nog even een lekker nachtje te slapen.

Als we wakker worden, zijn we blij dat we deze overnachting gedaan hebben. We gaan eerst lekker ontbijten en daarna vertrekken we naar Lax om nu toch echt naar huis te vliegen.
Wemerken dat als we op Schiphol aankomen, we in Amerika elke keer het gevoel hebben dat we thuiskomen en dit op Schiphol niet hebben. Er bestaat dan ook geen twijfel dat we onze volgende reis weer naar de USA willen maken. Vooral Las Vegas vinden we nog steds geweldig en zouden we zo weer naar terug willen!

Als we eindelijk thuiskomen, blijkt dat ons huis ook nog versierd is. Al hebben we een jetlag, dit is toch wel erg leuk.

IMG_1015.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.