Dag 6 Clearwater – Jasper

Vandaag ontbijten we eerst bij onze ranch. De gastheer loopt relaxt op zijn sloffen wat het gelijk leuk maakt.Na een heerlijk ontbijt gaan we vandaag naar Jasper. Helaas regent het nog steeds, maar dat mag de pret niet drukken. Minder is dat onze radio de kanalen van Sirius niet lijkt te ondersteunen. Normaal luisteren we deze graag, omdat je dan de keus hebt tussen 80’s, 90’s, rock enzovoort. Dit hoort bij de roadtrip. We hopen dat hij het in Amerika wel weer doet, want de hele dag Taylor Swift is teveel van het goede????

Rond lunchtijd zijn we bij Mount Robson. We gaan eerst wat eten en daarna besluiten we een stukje te lopen. Helaas staat er niet bij hoelang de trail is, dus besluiten we na een tijdje weer terug te gaan. Gelukkig wel mooie uitzichten gehad tijdens de wandeling. 

  
We gaan ook nog een stukje terugrijden naar het water waar de zalmen aankomen. Ontzettend mooi uitzicht, maar helaas geen zalm te zien. We hadden nog zo gehoopt op een beer aan de kant die zalm aan het vangen was ????

  
We rijden weer verder, want het is nog een stukje naar Jasper en het regent helaas nog steeds.

Eind van de middag komen we aan in Jasper en rijden we door het stadje. We vinden Pine Bungalows waar we overnachten. Hier hebben we een schattige cabin in het bos. 

  Aangezien het koud kan worden brandt er een oude gaskachel. Nu maar hopen dat we morgen nog leven en niet zijn omgekomen door een koolmonoxide vergiftiging. Verder geen wifi op de kamer en weer geen tv. Dit is vooral voor Sipke minder. Ik heb hem al aangeboden om een boek van mij te lenen, maar dat wilde meneer niet.

Nadat we zijn ingecheckt gaan we nog even lekker eten. We belanden bij de Koreaan en eten hier heerlijk. 

  Daarna is het weer tijd voor ons bedje, want morgen wordt een drukke dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.