Dag 3 Tucson

Vandaag krijgen we een lekker ontbijt bij de bed & breakfast. We zijn samen met nog twee mensen en we hebben een gezellig praatje aan de ontbijttafel.

Rond 9 uur stappen we in de auto om naat het Arizona Desert Museum te gaan. Dit is iets meer dan een uur rijden en tegen half elf komen we hier aan. Het is zo’n 35 graden, dus heerlijk warm. We zien hier mooie dieren en allerlei woestijndieren, waaronder slangen. Tevens maken we een desert wandeling. Dit is wel warm, maar dan zie je wel het leven in de woestijn.

We hebben ook kaartjes gekocht voor de Stingray. Hier mogen we ze aaien. Dit is een aparte belevenis en ze voelen erg glad aan. We kijken nog even hoe ze gevoerd worden en dan is het tijd voor de lunch.

Rond twee uur verlaten we het museum en vertrekken we naar Saguaro west. Hier zien we een film over de woestijn en gaan we de scenic drive rijden. Erg mooi gezicht met veel cactussen. We stoppen bij een trail om nog een mooi uitzicht te zien en daarna vertrekken we terug naar onze overnachtingsplaats. We stoppen nog even bij de Wallmart om boodschappen te doen, zodat we vanavond een salade kunnen eten. Ja af en toe moeten we ook gezond eten ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.