Dag 4 Tucson – Bisbee

Vandaag ontbijten we alleen. We krijgen weer een heerlijk ontbijt en genieten nog even van ons idyllisch plekje. Al vond ik het gisteravond iets minder. Eerst sprong er een bidsprinkhaan in onze jacuzzi waardoor ik er snel uit wilde. Daarna zaten we nog even buiten en kwam er een woestijnratje langs. Dit vind ik iets minder aan de woestijn.

Uiteindelijk hebben we alles weer ingepakt en vertrekken we naar Saguaro oost. Het is al boven de 30 graden dus het wordt niet echt wandelen. We besluiten de scenic drive te doen en een kleine wandeling te maken. Hierna rijden we door naar Tombstone via een mooie route door groene heuvels.

Aangekomen in Tucson gaan we eerst naar de Boothill graveyard. Hier liggen veel dode mensen die in 1882 zijn gestorven. Daarna zetten we koers naar het dorpje. Dit is een oud westernstadje. We gaan eerst even lunchen en we krijgen live muziek. Maar voordat de live muziek begint gaan twee kleine meisje karoake doen. En weet je welk nummer? Let it go van Frozen. Als Sip ergens een hekel aan heeft is het dit nummer. Zul je net zien ???? . Gelukkig is het eten lekker. 

We bezoeken ook nog de gunshot fight. Erg leuk om te zien, lekker toeristisch. 

Rond half drie vertrekken we naar Bisbee. Dit is een erg leuk bergdorpje. We checken in bij the castle rock inn. Het is een beetje oud, maar wel leuk. Dan gaan we te voet het dorpje verkennen en naar het Bluesfestival wat er dit weekend plaatsvind. We luisteren naar de bands onder het genot van een biertje. Tussendoor gaan we nog even bij de Mexicaan eten. Als ik mijn eten bijna op heb, blijkt dat er nog een stukje plastic op mijn enchilada zit ????. Ach gelukkig ben ik niet zo moeilijk.

One Reply to “Dag 4 Tucson – Bisbee”

  1. Hej hej, leuk om jullie verhalen te lezen! Over geschiedenis gesproken: Wat is er in 1882 gebeurt? Waardoor zijn er zoveel mensen in 1882 gestorven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.