Dag 5 Bisbee – Las Cruces

Vandaag hebben we een heel simpel ontbijt , slappe koffie en thee uit de magnetron ????

We gaan al vroeg op pad om vroeg bij Chiricahua national monument te zijn. Rond 10 uur komen we hier aan en gaan de scenic drive rijden. 

We gaan omhoog en aangekomen bij Echo Canyon Trail parkeren we de auto. Hier gaan we een trail lopen van ongeveer 5 km. Voordat we beginnen denk ik shit, we moeten hier naar beneden. Voor ons lopen een moeder en twee kinderen, dus dan moet ik toch ook durven. Gelukkig valt het mee en loop je veel tussen de rotsen door.

Het is een erg mooie wandeling naar beneden en we zien zowel groen als rotsen. Op de terugweg lopen we eerst door veel groen. Blij dat we vroeg zijn gaan wandelen, want de temperatuur loopt al hard op. We komen langs water en in het gras zie ik iets wat op mijn tuinslang lijkt,maar dan een stuk kleiner. Ik roep Sipke en ja hoor we hebben een slang gezien. Gelukkig is het geen ratelslang ???? Sipke maakt een paar foto’s terwijl ik ietsje verder loop. 

We lopen steeds meer omhoog en het gras verdwijnt langzaam. Dit is niet zo erg want het lijkt alsof er niet veel mensen lopen en we bijna een kapmes nodig hebben om er doorheen te komen. Het laatste stuk is vooral omhoog. Ontzettend mooi en ontzettend warm. Bij de auto aangekomen stap ik vast in. Opeens hoor ik Sip een kleine schreeuw afgeven en ik moet snel zijn petje geven. Blijkt er een hele grote harige spin op de auto te zitten. Gelukkig heb ik niet gekeken, maar Sipke zijn haren staan rechtovereind. Na alle schrik kunnen we weer verder op pad. We hebben nog een lange weg te gaan naar Las Cruces. We gaan hier eten bij de Cracker Barrel en daarna nog even naar de Wallmart om uiteindelijk ons hotel op te zoeken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.