Dag 8 Carlsbad – Albuquerque

Wat hebben wij heerlijk geslapen en gelukkig zijn we niet uit het bed gevallen ????

We gaan lekker ontbijten met een omeletje. We bestellen ook een glas jus d’orange. Dan krijg je me toch een groot glas en zelfs hier hoort een refill bij.

Na het ontbijt pakken we weer in en zetten we koers naar Roswell. (Hier is in 1947 een ufo met aliens neergestort) Hier gaan we natuurlijk naar het museum, want dit vinden we wel interessant. Na alles wat we gezien hebben weten we zeker dat er een cover up is. De verklaring is dat het geen Ufo was maar een weerballon. Dit geloven we niet, maar of het aliens waren zijn we nog niet over uit.

Na drie uur hier doorgebracht te hebben, rijden we door naar Albuquerque. Onderweg zien we zowel voor als naast ons veel onweer. Prachtig gezicht. Opeens komen we alleen in de storm terecht. Het hagelt zo hard dat iedereen op de vluchtstrook stil gaat staan, want je ziet niets meer. Gelukkig is het binnen 10 minuten voorbij en kunnen we verder rijden. Het is nu wel helemaal wit en nog maar tien graden. Als we bij Albuquerque aankomen is het gelukkig lekker zonnig. Hier gaan we morgen de breaking bad tour doen en verheugen we ons erg op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.