Dag 9 Albuquerque – Santa Fe

Vandaag weer heerlijk geslapen. Het was wel weer een hoog bed en ditmaal zonder trapje. Ik heb er echt in moeten klimmen en vanochtend er weer uit moeten klimmen anders ging het niet ????

Na een heerlijk ontbijt kunnen we even rustig aan doen. Om 10 uur hebben we onze Breaking Bad tour. (Eerst moeten we nog parkeren en hier hebben ze wel een heel aparte meter. Onthou het nummer waar je staat en dan doe je 5 dollar in een grote houten kist bij je nummer. Dit lijkt echt stenen tijdperk???? )We gaan met de RV die lijkt op degene uit de serie de filmlocaties af. Als je deze serie hebt gezien is dit echt een supertour. De mannen die de tour doen hebben veel humor. We mogen zelfs bij een paar lokaties naar binnen. 

Rond 1 uur zijn we weer terug en kunnen we op weg naar Santa Fe. Het is een korte , maar mooie route. We slapen hier weer in een bed & breakfast en worden hartelijk ontvangen. We krijgen veel uitleg over de omgeving. Nadat we alles weer hebben uitgeladen (het lijkt wel of er steeds meer tassen bijkomen) gaan we het stadje verkennen en lekker eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.