Dag 10 Santa Fe

Na een heerlijke overnachting in onze kleine casita met prive patio gaan we vanochtend naar tent rocks. Dit is ongeveer 35 mile rijden en rond 10 uur komen we hier aan. We gaan eerst een stuk van de cave trail lopen om uiteindelijk de slot canyon trail te lopen. Met 1 woord wat is dit een geweldige trail. We lopen door de canyon, klauteren over een paar rotsen om uiteindelijk een steil stuk te klimmen wat een geweldig uitzicht oplevert. Maar dan komt het. Als je omhoog gaat, moet je ook weer naar beneden. En dat vind ik natuurlijk doodeng. Met zwetende handjes en hulp van Sipke lukt het me uiteindelijk wel. Ik ben best wel weer trots op mezelf dat dit gelukt is. Na de weg terug gaan we terug naar Santa Fe voor een verlate lunch. We besluiten voor crepes te gaan. Ik had weer een leuk tentje gevonden, maar als we aan het lopen zijn weet ik natuurlijk weer niet waar. Uiteindelijk vinden we gelukkig een ander tentje dat crepe verkoopt ????.  De rest van de middag doen we rustig aan en ‘s avonds gaan we nog een heerlijke pizza eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.