Dag 11 Santa Fe – Farmington

Vandaag hebben we een behoorlijke reisdag voor de boeg. Om 1 uur komen we aan in Bisti Badlands. Ik wist dat je hier niets had, maar zelfs geen dixies??? Toch vervelend als we moeten plassen. Uiteindelijk plast Sipke maar bij de auto en ik kan het gelukkig lang ophouden. We gaan de wildernis in om een stuk te lopen. Prachtig landschap, maar je hebt hier geen trails dus je moet wel goed weten waar de parkeerplaats ligt. Als we bijna 5 km gewandeld hebben lopen we terug naar de parkeerplaats. Ondertussen komen we 3 japanners tegen die ons meerdere malen vragen of we weten waar de parkeerplaats is. Vooral de oudere dame heeft het zwaar. Dik aangekleed en dat terwijl het meer dan 30 graden is. Als we bij de parkeerplaats zijn wachten we nog even of zij ook de parkeerplaats vinden. Dit is gelukkig het geval. 

Rond drie uur rijden we verder naar Farmington. Hier gaan we eten bij een pub die nummer 1 op tripadvisor stond. Geweldige hamburgers eten we hier en als toetje creme brulee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.