Dag 12 Farmington – Montrose

Vandaag verlaten we New Mexico en gaan we op weg naar Colorado. We gaan rijden over de million dollar highway. Onze eerste stop is Aztec. Hier gaan we een kiva bekijken en is erg interessant. Daarna rijden we door naar Durango. Een lieflijk stadje en je merkt dat je in Colorado bent. De natuur is gelijk een stuk mooier. We gaan hier lunchen bij Newscafe. Onze serveerster geeft ons gelijk allemaal tips wat altijd leuk is. Daarna rijden we door en gaan we over een paar bergpassen met allemaal mooie uitzichten. Ik heb zelfs geen zweethandjes. Misschien begin ik er langzaam aan te wennen????. Bij Ouray aangekomen maken we een stop bij Box canyon falls. Hier zien we na een korte wandeling een mooie waterval. We rijden door het stadje en dit ziet er ook weer erg leuk uit. Rond vier uur komen we aan in Montrose. Aangezien we nog wat tijd hebben, besluiten we door te rijden naar de black canyon of gunnison. Daar ga ik weer met mijn zweethandjes. We gaan weer een flink stuk omhoog en gaan naar wat uitkijkpunten toe. Geweldig uitzicht, maar wel ontzettend veel dieptes. 

Na dit park gaan we naar ons hotel en nog even lekker eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.