Dag 13 Montrose – Moab

Vandaag weer een mooie dag voor de boeg. We hebben nog steeds heerlijk weer en gaan vandaag naar Colorado National Monument. Dit is een park waar we vooral de viewpoints bezoeken. Erg mooie uitzichten, maar wel weer erg hoog allemaal. Bij het visitorcenter stoppen we om even te lunchen en een kleine wandeling te maken. Hierna pakken we nog een paar viewpoints en gaan we op weg naar Moab. We rijden over de 128 en ja hoor, daar komen onze rode rotsen weer aan. We vinden het gelijk helemaal geweldig. We rijden de hele route en stoppen een aantal keer om van het uitzicht te genieten.Aangekomen in Moab checken we eerst in bij onze Best Western en gaan dan lekker eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.