Dag 14 Moab

Vandaag gaan we op weg naar Canyonlands island in the sky. We rijden eerst langs Arches park en hier staat me toch een rij. Gelukkig gaan we hier morgen pas naar toe. We rijden een aantal miles en komen bij Canyonlands aan. Gelukkig is het hier minder druk. We rijden de scenic drive en stoppen bij de viewpoints. Wat een geweldige uitzichten. We doen de hike naar de Mesa Arch en ik durf met mijn hoogtevrees helemaal bij de arch te komen. Zodra ik eroverheen kijk zie ik een geweldig uitzicht. Helaas begint het later op de dag redelijk hard te waaien en vind ik het iets enger. We besluiten nog wel een mooie wandeling te doen waar we kunnen genieten van de uitzichten. BewerkenWe lopen hem niet helemaal want het lijkt erop dat het gaat regenen. En ja hoor, als we bijna bij de auto zijn gaat het regenen. We rijden het park weer uit en gaan naar Dead Horse Statepark. Het waait nog flink en regent een beetje, dus besluiten we om naar het uitzichtpunt te rijden. Dit lijkt een beetje op horseshoebend in Page, maar weer heel mooi. Hierna rijden we terug naar Moab om lekker te douchen. We besluiten om bij Twisted Sistas cafe te eten en dat is een wijs besluit. Wat hebben we hier heerlijk gegeten. We gaan lekker een beetje op tijd naar bed, zodat we morgen vroeg naar Arches kunnen gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.