Dag 15 Moab

Vandaag gaan we er vroeg uit. We hebben gisteren de rij gezien bij Arches en hopen dat we er iets eerder kunnen zijn. Om kwart voor negen staan we bij het park en de rij valt gelukkig mee. Eerst stoppen we even bij het Visitor center en we besluiten daarna om eerst naar het eind van de scenic drive te rijden. Aangekomen bij Devils Garden vinden we gelukkig snel een plekkie en gaan we de trail lopen naar Landscape Arch. Het is een heerlijke wandeling. Ik ben begonnen in mijn lange broek, maar dat blijkt uiteindelijk toch een beetje warm. Onderweg hebben we ook nog wel regen, dus het is een beetje vreemd weer. Na de wandeling gaan we naar skyline arch. In de auto wissel ik mijn broek om voor een korte broek en dat is een beter idee. We lopen een kleine wandeling waarna we bij de Skyline arch aankomen. Erg mooi en lekker rustig. Hierna gaan we naar nog een paar arches met mooie wandelingen. De korte wandelingen kom je nogal vaak bussen Japanners tegen, maar op de lange wandelingen is het lekker rustig. Voor de lunch parkeren we bij Delicate Arch. Deze wandeling durf ik niet, dus lopen we na de lunch naar het upper viewpoint. Erg mooi gezicht, maar nog best wel hoog.

In de middag doen we nog een paar wandelingen en we sluiten af met Park Avenue. We hebben bijna geen viewpoints gedaan, maar wel heel veel gewandeld in het park. Moe gaan we op zoek naar onze overnachtingsplaats. Ja, we gaan vanavond back to basic met een tent in de woestijn. Deze tenten liggen vlakbij het park. Helaas is het wel weer harder gaan regenen. Als we aankomen gaan we eerst terug naar Moab om te eten. ‘S avonds gaan we als het droog is nog even bij het kampvuur staan en kijken we naar het onweer verderop. Om tien uur zoeken we lekker ons bedje op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.