Dag 16 Moab – Torrey

We hebben vannacht wel geslapen, maar veel wakker geweest. Je hoort toch veel geluid en het waaide heel hard. We zijn gelukkig vanzelf op tijd wakker zodat we een mooie zonsopgang zien. Hierna genieten we nog even met een bakkie op onze veranda en zien we de donkere lucht waar we vandaag naar toe gaan. We ontbijten eerst in Moab en zetten dan koers naar Torrey. Onderweg wilden we graag wandelen in Goblin Valley en Little wild horse canyon, maar het zeikt van de regen. Dus dit slaan we dan maar over. In Capitol reef gaan we nog een klein stukje wandelen, maar ook hier gaat het regenen. We besluiten om dan maar door te rijden naar Torrey. ‘S avonds begint het gigantisch te waaien en ook nog te onweren en te regenen, maar we slapen wel heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.