Dag 17 Torrey – Tropic

Vanochtend is het ijskoud, maar de voorspellingen zijn gelukkig goed. Na het ontbijt rijden we eerst naar het visitorcenter om te vragen of de weg goed begaanbaar is. Gelukkig is dit het geval.

We gaan de 12 rijden en willen vandaan de wandeling naar de lower creek calf falls maken. Als we hier aankomen is het al erg druk, maar gelukkig kunnen we nog parkeren. We beginnen met de wandeling en deze voert ons door een heel mooi gebied met planten en uitzicht op de rotsen. Af en toe moeten we over een paar rotsen, maar we vinden het een geweldige wandeling. Uiteindelijk komen we bij de waterval. Geweldig uitzicht en hier gaan we even eten. Het is wel erg fris bij de waterval, maar als we terug lopen warmt het gelukkig snel op. Na meer dan 10 km zijn we weer terug op de parkeerplaats. Moe, maar voldaan gaan we op pad. Over een mijl komen we nl bij Kiva Koffeehouse. Dit is de mooiste stop langs de weg. We drinken hier wat en rijden dan verder naar Tropic. We slapen weer in een leuke cabin tegenover de begraafplaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.