Dag 18 Tropic – Springdale

Vandaag is het zover. De vakantie nadert helaas zijn einde ????????, maar we hebben gelukkig nog een paar mooie dingen voor de boeg. Vandaag rijden we eerst naar Bryce om eindelijk de scenic way een keer te rijden. We beginnen met een makkelijke wandeling naar Mossy Cave. Nou, haal dat makkelijke maar weg. Op meer dan 2000 meter is elk klimmetje te voelen ????. Maar goed, na onze ochtendwandeling gaan we de scenic way rijden. We stoppen bij een paar mooie uitzichtpunten en maken nog een kleine wandeling. We zien hier zelfs sneeuw liggen en het is best koud. Er vallen ook nog dennenappels uit de boom, maar we zien wel hele mooie uitzichten. Rond 11 uur rijden we uit Bryce en het wordt me toch druk. Het is vandaag free park day dus alle parken zijn gratis. We zijn blij dat we vroeg waren. We besluiten om vandaag een andere weg dan normaal te rijden naar Springdale. Dit is een goede keuze. We stoppen eerst voor lunch bij een diner, waar we lekkere cheeseburgers eten. Daarna gaan we de 143 rijden. We rijden door bossen met prachtige kleuren. We rijden ook nog door Cedar National Monument en hier ligt zelfs nog meer sneeuw. Blij dat we deze wegen gereden hebben, zetten we koers naar Springdale en hier aangekomen staat de hele straat volgeparkeerd. Waarschijnlijk is iedereen naar Zion, dus blij dat we niet via de normale weg zijn gegaan. Als we ingecheckt hebben, komen we erachter dat er vandaag nog een music festival is. Dit is op loopafstand, dus besluiten we hier naar toe te gaan. Erg gezellig met een paar biertjes, diverse eetkramen en live muziek. We vallen weer met onze neus in de boter. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.