Dag 4 Monterey – Ahwahnee

Na een beetje een warme nacht (geen airco, maar wel een ventilator) gaan we ontbijten bij de Denny’s. Die zit op loopafstand dus hebben we de auto niet nodig.

Na het ontbijt is het tijd voor de 17 mile drive. Deze hebben we in 2010 ook gedaan, dus vonden we wel weer tijd om nog een keer te doen. Het blijft geweldig dat je een gebied in rijdt waar mensen wonen. Je moet ook wel betalen om hier te rijden.

We stoppen bij bijna alle uitzichtpunten als echte toeristen. Het blijven mooie uitzichten, maar na ons bezoek gisteren aan Point Lobos kan dit er helaas niet aan tippen.

Rond 12 uur rijden we de highway weer op om naar onze volgende bestemming te gaan. Het is vooral een rijdag waar niet veel te beleven valt.

Het laatste uur gaan we via road 600 ipv highway 41. Hierdoor komen we bijna geen andere auto’s en rijden we een mooie bochtige weg door de gele velden.

Rond 4 uur komen we aan bij onze cabin die weer ontzettend schattig is. We hebben twee slaapkamers waardoor we zelfs nog apart kunnen slapen. (Dit doen we natuurlijk niet)

We wandelen nog een stukje over het terrein waar de cabins staan wat heel mooi is.

Nog even eten in Oakhurst en dan kunnen we uitrusten voor we morgen naar Yosemite vertrekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.