Dag 3 Roadtrip Nederland

Na het ontbijt gaan we vandaag naar het nationale park Hoge Veluwe. We kunnen hier lopend heen en hebben besloten de wandeling sporen uit het verleden te doen. Deze is op dit moment maar 14 km en na de 20 km van gisteren vinden we dit voldoende. We zijn er lekker op tijd bij en lopen heel alleen over de heide.

Wat is dit heerlijk. Na een tijdje wandelen komen we bij het visitor centrum en dit is een stuk drukker. Gelukkig lopen we hier snel uit. Aangekomen bij een picknick bankje maken we een lunchstop. We wandelen weer verder en zien weer mooie bossen, heide en allerlei natuur. Wat kan Nederland mooi zijn. Op sommige momenten wanen we ons in Amerika. Wat wel vreemd is dat er nergens zebrapaden zijn en de auto’s blijkbaar voorrang hebben.

De wandeling is uiteindelijk 18 km ipv 14 km en dat voelen we goed. Gelukkig lopen we de routes ook met GPS, want met de beschrijvingen gaat het niet altijd goed. Een aantal keer moeten we even discussiëren over de route, maar gelukkig komen we er altijd uit.

We lopen terug naar de auto en gaan ons klaarmaken voor de volgende route. Dit gaat helemaal naar Velp en is weer een half uur rijden binnendoor. We zien een aantal mooie gebieden en gaan in Velp nog even naar de supermarkt. We slapen drie dagen in een pod wat een leuk knus kamertje is. We eten nog even lekker en sluiten de avond af op onze veranda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.