Dag 4 Roadtrip Nederland

Na een heerlijke nachtrust in ons mini huisje ontbijten we vandaag met ons kommetje yoghurt. We starten langzaam op. Rond tien uur rijden we naar ons startpunt voor de wandeling die we willen gaan doen. De Bronstroute.

Het eerste stuk is helemaal geweldig. We wanen ons in niemandsland. We komen een paar Schotse Hooglanders tegen dus dit maakt de wandeling al bijzonder.

Het is lekker warm vandaag, maar prima om te wandelen. Na een tijdje komen we bij het oorspronkelijke startpunt (wij zijn op een stuk van de route gestart omdat dit dichterbij is) en hier wordt het iets drukker. We lopen langs mooie vergezichten en genieten nog steeds. Als we bij de auto aankomen is het al voorbij lunchtijd en rijden we naar de Posbank. Hier is het alleen zo druk dat je denkt dat iedereen vakantie heeft. Sipke komt hier vaker, maar heeft het nog nooit zo druk meegemaakt. We bestellen buiten twee broodjes die we mee kunnen nemen. We rijden een stukje terug en komen bij een rustige plek met bankjes. Hier gaan we lekker rustig lunchen met een mooi uitzicht.

Na de lunch rijden we naar de Appie Heijn (ietsje anders dan de Walmart, maar we hebben toch het gevoel dat we op vakantie zijn. Vooral als ze mijn thee niet verkopen ?). We doen wat boodschappen, doen een handwasje (ja mijn wandelsokken heb ik geen 15 paar van) en rusten even lekker uit. ‘S avonds bestellen we Thais en genieten van heerlijk en veel eten. Nog even buiten zitten en voorbereiden op de wandeling van morgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.