Dag 2 Op naar Salzburg

Na een goede nachtrust gaan we vandaag op weg naar Salzburg. Het is vooral snelweg rijden en in Duitsland hebben ze goede wegen, maar ook heel veel wegwerkzaamheden. Hierdoor hebben we redelijk veel files. Verder is het net zoals in Nederland dat mensen niet allemaal kunnen rijden. Vrachtwagens die gewoon naar links gaan, mensen die geen knipperlicht hebben op de auto, maar ach het mag de pret niet drukken ?. Na een hele tijd gaan we van de snelweg af en komen we toevallig langs een restaurantje aan het meer. Tijd voor de lunch.

Na een goede lunch gaan we weer op weg. Rond vier uur komen we eindelijk aan bij ons pension voor de komende drie nachten. Ziet er supergezellig uit.

We checken in en gaan nog even naar de rivier wandelen. Daarna wat eten en dan uitrusten zodat we morgen fris en fruitig de stad kunnen ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.