Dag 4 Salzburg

Vandaag hebben we behoorlijk wat spierpijn. Tijd om dit er dus maar uit te lopen. We beginnen met de mirabell gardens. Erg mooi dit.

Hierna gaan we een wandeling maken op de Kapucijnerberg. Alsof we nog niet genoeg omhoog hebben gelopen gaan we gewoon nog een heel stuk omhoog. We zien weer mooie uitzichten, lunchen bovenop de berg en lopen uiteindelijk terug naar ons hotel. Het is een stuk warmer dan verwacht dus eerst maar even een beetje uitrusten. Hierna besluiten we om naar Hangar 7 te rijden. Hier staan allerlei vliegtuigen, helikopters en Formule 1 auto’s van Red Bull. Entree is gratis dus voor ons Nederlanders altijd even leuk om te gaan kijken.

Bij terugkomst kijken we nog even de Formule 1 sprintrace om daarna nog even de stad in te wandelen voor het diner. in de avond kunnen we nog even heerlijk op het terras zitten om ons weer voor te bereiden voor de reis van morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.