Dag 5 Op weg naar de Dolomieten

Vandaag gaan we de bergen in. We beginnen met het rijden naar de Grossglockner hochstrasse. Dit duurt nog even want er is een deel afgezet waardoor we een alternatieve route moeten zoeken. Gelukkig hebben we google maps, een atlas en de navigatie ?. Rond het middaguur komen we dan aan bij de Grossglockner hochstrasse. We betalen 37,50 en gaan op pad. Het zijn behoorlijk wat haarspeldbochten, maar ook waanzinnig mooie uitzichtpunten. Het is weer even wennen met de hoogtevrees, maar we stopen toch op een paar mooie punten.

Rond het begin van de avond komen we aan in de Dolomieten bij ons hotel voor de komende nachten. Er is geen parkeerplek meer beschikbaar, maar we krijgen ons eigen plekje op de grote parkeerplaats. We gaan nog even lekker een pizza eten. Wel bij een eettentje wat naast het eettentje zit waar we eigenlijk heen wilden, maar ach die kunnen we morgen dan proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.