Dag 6 de Dolomieten

Vandaag hebben we een wandeling uitgezocht langs watervallen, beekjes en door het bos met enkele hoogtemeters. Met mijn hoogtevrees is het altijd even zoeken welke wandeling we gaan doen ?. Aangekomen op de parkeerplaats gaan we beginnen. Het eerste stuk is asfalt en gaat flink omhoog. Dit voelen we al snel, dus we staan af en toe even stil voor een slokje water. We gaan al snel het bos in en komen bij het eerste bruggetje van velen. We lopen een prachtige route met meerdere watervallen. Op sommige momenten is de route toch een beetje eng voor mij, maar met af en toe wat hulp van Sipke komen we de wandeling door. We zijn moe maar voldaan zodat we vanavond weer lekker op het terras kunnen eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.