Dag 7 de Dolomieten

Vandaag hebben we een lekkere vlakke wandeling uitgezocht. We beginnen vanuit ons hotel en lopen langs de rivier. We zien hier weet mooie uitzichten met de bomen en bergen om ons heen. Op de helft komen we een leuk terras tegen waar we een bio cola gaan drinken. We weten nog niet precies wat het verschil is maar hij smaakt lekker.

We hebben al dagen heerlijk weer en wanneer we bij het punt komen waar we weet terug het dorp in kunnen, besluiten we om nog naar een meer te lopen. Dit is ongeveer 200 hoogtemeters dus lijkt ons een prima idee. Binnen 10 minuten komen we hier op terug als blijkt dat het goed steil omhoog gaat. Daar gaat ons plan om vandaag makkelijk te wandelen. Maar ach uitrusten kunnen we later weer. Na behoorlijk wat moeite komen we aan bij het meer. Het ziet er leuk uit, maar niet echt bijzonder.

Tijd voor de wandeling terug. Gelukkig gaan we nu alleen maar naar beneden. Na wat lastige afdalingen zijn we weer terug in het dorp. Tijd voor een drankje op een terras voor we weer lekker kunnen douchen en uit eten gaan ?. We eten weer bij Ariston net zoals gisteren. Goede bediening en lekker eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.