Dag 15 naar Bellagio

Vandaag laten we Venetie weer achter ons. Ik vind het een geweldig plekje met alle watertjes, bootjes, steegjes en geen auto’s. We gaan met de waterbus weer terug naar de parkeergarage. Dit werkt allemaal prima en we halen onze auto weer op.

We besluiten een deel over de tolweg te rijden, want het is nog wel een stukje rijden. Het is wel erg druk op de tolweg, maar ja het gaat gelukkig een stuk sneller. Bij het Gardameer besluiten we de tolweg te verlaten. Voor ons staat een vrouw erg moeilijk te doen bij het afrekenen. Wij denken er het zijne van, maar ja karma. Als wij moeten afrekenen lukt het ons ook niet. Zowel de creditcard als de bankpas wil de machine niet aannemen. We snappen ook niet wat de machine zegt dus drukken maar op de help knop. We kunnen ook cash in het bakje gooien, maar als we vragen of we dan ook wisselgeld krijgen komt er geen duidelijk antwoord. We willen het er niet op wagen en drukken maar weer op de help knop. Uiteindelijk krijgen we een ticket zodat we de tol via internet kunnen betalen. We vinden deze tolweg maar helemaal niets zo ??. We parkeren de auto bij het Gardameer en zoeken een lunchplek.

Na een lekker broodje gaan we weer verder op pad. We hoeven niet meer via de tolweg gelukkig. Aangekomen bij het Comomeer rijden we nog even een paar leuke smalle weggetjes voordat we in Bellagio aankomen. Hier moeten we via een heel smal winkelweggetje naar het hotel rijden. We rijden helaas te ver waardoor we nog een keer het weggetje moeten rijden.

Er staat al een Italiaan te gebaren dat we hier niet in mogen, maar gelukkig weten wij beter en zijn we geautoriseerd vervoer. We komen aan bij het hotel en moeten even een paar keer steken om de auto te kunnen parkeren. Zodra dit geregeld is kunnen we uitpakken en gaan we eerst een borrel drinken aan het Comomeer. Het is hier echt een plaatje. ‘S avonds eten we bij het restaurant van het hotel en daarna lekker slapen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.