Dag 16 Bellagio

Vandaag wordt het 20 graden en bewolkt volgens alle weerberichten. Nou, dat hadden ze dus mis. Het is de hele dag zonnig en warm ☀️. Vandaag gaan we een rondje in Bellagio lopen. We beginnen met Villa Menzis waar we de tuinen kunnen bewonderen.

We lopen verder en moeten via trappetjes nog behoorlijk omhoog. Dit is weer zweten, maar boven worden we weer verwend met een geweldig uitzicht.

Hierna lopen we weer een stukje naar beneden langs leuke baaitjes en gezellige straatjes. Het ziet er hier erg mooi uit met elke keer weer uitzichten op het Comomeer.

Terug in het drop gaan we lekker lunchen. Daarna kunnen we nog een keer de tuinen bewonderen en is het alweer tijd voor de borrel. Dit wordt nog afkicken thuis of we moeten gewoon altijd rond vier uur gaan borrelen ?. ‘S avonds gaan we nog even lekker pasta eten en verder zijn we vooral aan het genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.