Dag 17 Bellagio

Vandaag gaan we met het pontje 2 andere stadjes verkennen. We beginnen met Varenna. Het duurt ongeveer een kwartiertje om hier te komen. We zien dat dit ook net zoals Bellagio een klein stadje is. We wandelen hier over een mooi paadje en lopen naar het meest romantische plekje ?

Hierna lopen we nog bovenlangs de tuinen (hebben we dit ook gelijk gezien zonder dat we entree hoeven te betalen al zul je het zo minder goed zien ??). We lopen langzaam weer terug zodat we met de veerpont verder naar Mennagio kunnen gaan. Dit is een grotere stad dus we zijn benieuwd. Aangekomen in Mennagio na een kwartiertje valt het een beetje tegen. Je staat niet gelijk in het stadje. We lopen daarom een stukje verder en komen zo bij de boulevard. We besluiten hier lekker een broodje te gaan eten. We lopen daarna nog een stukje maar het kan ons niet echt bekoren. We besluiten daarom maar weer terug te gaan naar Bellagio. Dit duurt nu een half uurtje omdat we via Varenna gaan. Rond borreltijd zijn we terug en gaan maar weer op hetzelfde plekje zitten als de afgelopen dagen. Hier genieten we van de borrel en het uitzicht. ‘S avonds gaan we nog lekker eten en dan kunnen we ons opmaken voor de reis naar Zwitserland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.